Dél-Szudán

A szudáni polgárháború idején (1983-2005) az ország déli részén (ma Dél-Szudán) rengeteg embert öltek meg az iszlámista milíciák, vagy rabszolgaként északra hajtották őket. Annak ellenére, hogy a portyák már megszűntek, sok dél-szudánit ma is fogva tartanak, akik ki vannak téve „tulajdonosaik” kegyetlen önkényének. Mások pedig egyenesen beleszülettek a rabszolgaságba. A CSI eddig több mint 100 000 rabszolgát szabadított fel.

CSI súlypont

  • A CSI folytatja a rabszolgák kiszabadítását
  • Támogasd a felszabadult dél-szudániak újrakezdését egységcsomaggal és egy kecskével
  • Az áldozatok orvosi ellátását
  • Segélyprogramokat működtetünk a helyi lakosság számára
Nincs találat

Ezekkel a témákkal foglalkozunk.

95581076-ban191001ret_865_0-1
Sürgősségi segély
Azokban az országokban, ahol a vallási kisebbségeket üldözik, a CSI szolidaritást vállal az áldozatokkal azáltal, hogy sürgősségi segítséget nyújt helyi partnerein keresztül. Partnereink által a CSI ezekben az országokban is gyorsan reagálhat a természeti katasztrófákra. Különleges felhívások biztosítják a források rendelkezésre állását a rászorulóknak.
1c3fa157-syr150705ret_865_0
Üldözött keresztények
A Christian Solidarity International (CSI) 1977-es alapítása óta a vallási indíttatású erőszak, a diszkrimináció és az üldöztetés áldozatait védi világszerte. A CSI elkötelezettsége magában foglalja a sürgősségi és jogi segítségnyújtást, valamint az érdekképviseletet.

Állj mellénk!