Szíria

Sokan mindenüket elvesztették a szíriai polgárháborúban. Egész körzetek pusztultak el. A legtöbb ember megélhetési költségei az egekbe szöktek a háború, a nemzetközi szankciók és a soha nem látott gazdasági válság következtében.

CSI súlypont

  • Oktatási és szabadidős programok gyerekeknek
  • Műhelyek és pszicho szociális támogatás nőknek és gyermekeknek
  • Kisvállalkozások indításának támogatása
  • Orvosi segítség nélkülöző családoknak
  • Nemzetközi szintű oktatás a gazdasági szankciók lakosságra gyakorolt ​​negatív hatásairól

Ezekkel a témákkal foglalkozunk.

bdaedf89-nig170103ret_865_0
Menekültek segélyezése
A konfliktusok és üldözések számos CSI projektországban emberek millióit szorították ki otthonukból. Sok a belső menekült, míg mások kénytelenek voltak külföldre menekülni. Az országon belül lakóhelyüket elhagyni kényszerült személyek és menekültek számára nyújtott humanitárius segítség a CSI munkájának egyik ága.
9f2be136-syr171203ret_865_0
Szankciók, büntetések
A szankciók és más kényszerítő intézkedések nem javították a politikai helyzetet Szíriában, ehelyett hozzájárultak korunk egyik legsúlyosabb humanitárius katasztrófájához. Jelentősen korlátozták a kiszolgáltatott civilek millióinak az élelmiszerekhez, üzemanyagokhoz és gyógyszerekhez való hozzáférését. A gazdasági szankciók súlyosbították a szíriai polgárok rettenetes szenvedéseit.
1c3fa157-syr150705ret_865_0
Üldözött keresztények
A Christian Solidarity International (CSI) 1977-es alapítása óta a vallási indíttatású erőszak, a diszkrimináció és az üldöztetés áldozatait védi világszerte. A CSI elkötelezettsége magában foglalja a sürgősségi és jogi segítségnyújtást, valamint az érdekképviseletet.
342d2469-irk201105ret_865_0
Vallási kisebbségek
A CSI nemzeti és nemzetközi szinten küzd a kisebbségek szabad vallásgyakorlásának jogáért. A vallási kisebbségeket a világ számos országában elnyomják és erőszakkal elüldözik.

Állj mellénk!