07. április 2020

Koronavírus: Rendkívüli segély az éhezőknek

A Covid-19 vírus miatt sokan elvesztették az egzisztenciájukat. A kormányok intézkedései következtében több országban súlyos éhínség fenyeget. A bajba jutottaknak sürgős segítségre van szükségük.

01_Nepal_Food

A koronavírus teljes erővel lecsapott ránk. Szakítanunk kellett eddig jól megszokott életünkkel, és korlátoznunk kell magunkat a mindennapokban. Ez mindannyiunkat fájdalommal tölt el. Mégis biztosak lehetünk abban, hogy nem kell lemondanunk alapvető szükségleteinkről, és itt senkit sem fenyeget éhínség.

De nagyon másképp van ez azokban az országokban, ahol a CSI támogatja az üldözött keresztényeket és más kisebbségeket. A CSI projekt országaiban rendkívül szigorú intézkedéseket vezettek be a fertőzés kockázatának csökkentésére. Ha a járvány elterjed, az amúgyis elavult, törékeny és túlterhelt egészségügyi rendszerek összeomolhatnak.

Éhínség fenyeget

Már alkalmazottak és idénymunkások milliói veszítették el állásukat az eddigi intézkedések hatására, akik nem tudják, hogyan etessék a családjukat. Ők sürgős segítségre szorulnak.

A CSI helyi partnerei a helyszínen osztanak élelmiszert a rászorulóknak. Ezt az illetékes kormányoktól kapott különleges engedélyek teszik lehetővé. Emellett a CSI megbízottai elkötelezetten oktatják honfitársaikat a koronavírus veszélyeire.

Kérjük, segítsd a rászoruló családokat, akik mindenüket elvesztették a vírusfertőzés elleni intézkedések miatt, és most éheznek. Már 25.000.-Ft biztosítja egy teljes család havi élelmiszerszükségletét.

Köszönjük a segítséget a vírusfertőzés legkiszolgáltatottabb áldozatainak nevében.

Köszönjük, hogy segíted a rászoruló családokat, akik mindenüket elvesztették a koronavírus járvány elleni intézkedések miatt!

  • 15000.-Ft – Megelőző intézkedések a Covid-19 terjedésének csökkentésére.
  • 25000.-Ft – Egy rászoruló család havi élelmiszeradagjára.
  • 50000.-Ft – Egy rászoruló család kéthavi élelmiszeradagjára.

 

Hozzászólás


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Megjegyzés elküldve.

A megjegyzés sikeresen elküldve, amint egy rendszergazda ellenőrizte, itt jelenik meg.