December 14.: Félórás virrasztás és imádság!

Országos virrasztás Svájcban az üldözött hívőkért december 14-én. Elmélkedj és imádkozz fél órán át!

December 14.: Félórás virrasztás és imádság!

Világszerte keresztények millióit üldözik különböző módokon a hitük miatt. Ez jelenthet erőszakot a kormány, a helyi közösség vagy akár a család részéről. Ha valaki megkérdezi a hátrányos helyzetű vagy üldözött keresztényeket, hogy mit tehetünk értük, legtöbbször ezt a választ kapja: „Imádkozzatok értünk!”

 

Te is csatlakozhatsz

2022. december 14-én a CSI több mint 40 helyszínen szervez virrasztást Svájcban és azon kívül is. Bármilyen település csatlakozhat bárhonnan. Fölhívjuk az összes felekezet keresztényeit, hogy ezen a napon 18:00-18.30 óra között virrasszanak és imádkozzanak csendben mindazokért, akik a világ különböző részein üldöztetésnek vannak kitéve. A hitük miatt üldözöttekért rendezett virrasztás nemzetközi szinten is kezd gyökeret verni. Franciaországban, Nepálban, Pakisztánban és Bangladesben is követnek minket. Várjuk más országok csatlakozását is.

 

Mozgásban a CSI

A CSI elkötelezett az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában garantált nemzetközi emberi jogi normák mellett: mindenki szabadon gyakorolhatja vallását, és a vallási kisebbségeket védeni kell. A munkatársak beszámolnak a CSI emberi jogi és segélyszervezet küldetéséről, a különböző országokból érkező meghívottak pedig elmondják személyes tapasztalataikat az „Üldözött egyház vasárnapja” keretében is.

Hozzászólás

Megjegyzés elküldve.

A megjegyzés sikeresen elküldve, amint egy rendszergazda ellenőrizte, itt jelenik meg.

Még több hír – Üldözött keresztények